SUP – Vad är det?

SUP är ettfenomen som har blivit väldigtpopulär världenrunt. Paddleboard gårtillväga att utövaren står på en speciell surfingbräda och har en paddel som färdmedel.Aqua Marina SUP Racing Fin | Accesoriess | modernSport.pl
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du använda din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddelbräda i.
StandUpPaddleboard
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en relevant paddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet av StandUpPaddle om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddelbräda är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddleboard är skapad för högre hastighetskompetens, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill undvika att blåsa upp din paddelbräda varje gång och vill ut snabbare i vattnet. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den är smidig att förvara och att du kan ta med den överallt och testapå nya vattentyper dit du rest.
SUP – SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den specialdesignade paddelbrädan står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. Något nytt inom SUP är sup Yoga som är yoga som utförs på din paddleboard. SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
SUP Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. Standuppaddle är en träningsform som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Paddleboard något som passar för både nybörjaren och experten.

fediverse

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>